Første byggetrinn:

83 lavenergiboliger med mange fordeler

Lavenergiboliger er godt for deg og godt for miljø­et. Med lavenergibolig sparer du både strøm og miljø. Og lave strømkostnader er langt fra den eneste fordelen du får i Straumsfjellet Panorama!

Velg mellom 1-, 2-, 3- og 4-roms leiligheter Flere leiligheter har innglasset balkong
Velg mellom 30 planløsninger Privat terrasse / balkong / uteplass
Fra 33 m2 til 131 m2 Stort flott privat parkområde
Lavenergistandard = lavere strømkostnader Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Solrikt og fantastisk utsikt Garasje og heis
Porttelefon Tilgjengelig boenhet
Miljøvennlig vannbåren varme – varmepumpe benytter jordvarme som energikilde til oppvarming av bolig og tappevann.  

Gjennomgående høy standard
og gode kvaliteter

Boligene oppføres etter de nyeste bygningsforskriftene, TEK 10, og vil tilfredsstille kravene for lavenergi­standard. Du som beboer får mange fordeler og en leilighet med gjennomgående høy standard og gode kvaliteter.

God bokomfort
I Straumsfjellet Panorama bor du godt med bl.a. balansert ventilasjon med varmegjenvinning som sørger for at ny, frisk og oppvarmet luft føres inn i leilig­heten. Du får både et godt inneklima og reduserte energikostnader. Det blir levert vannbåren varme – bra for miljøet og bra for deg.

Lyse leiligheter med store vindusflater
Leilighetene er lyse med store vindusflater og moderne, hvite vegger. Det blir også moderne hvit innredning på kjøkken og bad fra Sigdal, og flott, lys eikeparkett i alle opp­holdsrom og entré. De fleste leilighetene får avskjermede balkonger hvor man kan nyte både sol og flott utsikt.

Tilvalg
Ofte ønsker man å endre på noe selv om leiligheten er helt ny – kunne du tenkt deg en annen parkett på gulvet eller en kontrastvegg i stuen? Det har du mulighet til i Straumsfjellet Panorama. I samarbeid med selger og entreprenør vil du kunne gjøre visse individuelle tilvalg til din leilighet.

Bolig for alle livsfaser

Kunne du tenke deg litt mer plass? Eller ønsker du mindre å ta vare på?

Vi er i ulike faser i livet og stiller ulike kriterier til leiligheten vi ønsker oss. I Straumsfjellet Panorama finnes mange leilighetstyper som passer ulike livssituasjoner. Her er både små, praktiske 1-roms leilig­heter og store, romslige 4-roms – alt etter hvilket behov du har.

Nå selger vi de 83 første leilighet­ene, her er hele 30 leilighetstyper å velge mellom! Noe for enhver smak. Hva er viktig for deg? Pris? Utsikt? Antall rom? Valgene er mange.

Finn din drømmebolig
Studer de ulike leilighetstypene og planløsningene i vår leilighetsvelger for å finne boligen som passer best for deg.