Eget parkanlegg –
bilfritt uteområde

I Straumsfjellet Panorama legges det til rette for å nyte tiden ute, så vel som inne. De tre byggene i prosjektet omkranser et stort fellesområde, opparbeidet som en egen park for beboerne – med gangveier, benker og lekearealer.

I utformingen av parken har det blitt lagt vekt på mangfoldet slik at alle aldersgrupper kan trives. All parkering er i garasjeanlegg under bakken noe som gir et bilfritt uteområde. Her kan du nyte en rusletur samtidig som barna får leke i trygge omgivelser. Parken skaper også en naturlig møteplass for både naboer og venner eller du kan nyte en god bok i solen.

Snarvei ned til Sartor Senter
Det blir heller ikke langt å spasere ned til Sartor Senter. Mellom prosjektet og senteret er det planlagt en gangvei. Kjekt om du ønsker en spontantur ned til kiosken for å nyte en soft-is en varm sommerdag.

Straumsfjellet Panorama –
sentralt plassert ovenfor Sartor Senter

Området rundt Sartor Senter er kjernen i kommunes utviklingsplan for Sotra Kystby. Flytter du inn i Straumsfjellet Panorama får du det meste av servicetilbud i gangavstand. I tillegg har du naturen og sjølivet tett på.

Fine turområder, idrettspark, skoler, flere barnehager, godt kollektivtilbud, shopping på Sartor Senter, ny kino og VilVite-senter er bare noe av det du vil finne i nærheten. Det er også kort vei til store arbeids­plasser som Straume Næringspark, CCB og Kolsnes. Samtidig er det ikke lange turen til Bergen sentrum, ca. 15 minutter med bil.

Gode tur- og idrettstilbud
Kun en kort spasertur unna finner du Straume Idrettspark. Et flott idrettsanlegg som består av Sotra Arena, flere fotballbaner, sandvolleyball- og sandhåndballbaner og flotte, opplyste turstier rundt Skogavatnet og Ebbesvikvatnet. Her kan man variere lengde på turene, og bestemme helt selv når på døgnet man ønsker å ta seg en tur. Ideelt for deg som liker å ta joggeturen før jobben, eller trille minstemann på tur. I tillegg vil du finne fotballhall med klatrevegg og utendørs styrkeapparater her (forventet ferdig våren 2014).

Shopping, kino og allmenning
Sartor Senter blir større og uteområdene blir mer bilfri med brede gater, fortau, sykkelveier, koselige gågater og åpne møteplasser. Med ny kino, flere butikker, restauranter, lekeland og VilVite-senter rett ned bakken er det lettere å være spontan i hverdagen med både venner og familie.

Båt og sjøliv
Er du glad i båtlivet er det heller ikke langt til nær­meste havn. Deilig å kunne dra ut på sjøen en ettermiddag å dra en pale eller torsk til middag. Er det sensommer kommer kanskje makrellen forbi.