Andre byggetrinn:

40 nye lavenergiboliger, med gode kvaliteter!

Lavenergiboliger er godt for deg og godt for miljø­et. Med lavenergibolig sparer du både strøm og miljø. Og lave strømkostnader er langt fra den eneste fordelen du får i Straumsfjellet Panorama!

Lyse trivelige boliger med godt inneklima

Boligene oppføres etter de nyeste bygningsforeskriftene, TEK 10, og vil tilfredsstille kravene for lavenergistandard. Dette betyr i praksis mer isolasjon, godt inneklima og lavere strømregning. Det installeres bl.a. balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i leilighetene, som tilfører boligen din ferdig oppvarmet frisk luft. Bygget får også et sentralt varmeanlegg for produksjon av varmt vann til oppvarming og forbruk. Det installeres et jordvarmeanlegg med dype energibrønner og med væske-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen vil i hovedsak dekke byggets energibehov for romoppvarming med inntil 75 % og varmt forbruksvann med inntil 60 %. Energibrønner er valgt for å få et robust og godt varmepumpeanlegg

Samme gode kvaliteter som i trinn 1
Det er ikke bare de tekniske kvalitetene som er på plass. Her er lyse leiligheter med store vindusflater og hvite vegger. Flott eikeparkett i alle oppholdsrom og entré. Det blir også moderne hvit innredning på kjøkken og bad fra Sigdal. God, romslig privat uteplass til alle.

Tilvalg
Kunne du tenkt deg en annen parkett på gulvet eller en kontrastvegg i stuen? Er du tidlig ute får du mulighet å påvirke interiørvalgene. Kjøkkenfronten finnes i ulike farger, eller ønsker du heller en front med et mer klassisk preg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg om alle mulighetene for din leilighet.

Bolig for alle livsfaser

Kunne du tenke deg litt mer plass? Eller ønsker du mindre å ta vare på?

I Straumsfjellet Panorama finnes flere leilighetstyper som passer ulike livssituasjoner. Felles for dem alle er at de er arealeffektive og romslige. Trenger du kun ett soverom, eller er dere flere i familien? Ønsker du å ha plass til eget hjemmekontor eller hobbyrom? Her er boliger i ulike størrelser å velge mellom – alt etter hvilket behov du har.

Finn din drømmebolig
I trinn 2 er det hele 40 nye leiligheter og 9 ulike leilighetstyper! Her er noe for enhver smak. Hva er viktig for deg? Pris? Utsikt? Antall rom? Valgene er mange.