Tredje byggetrinn:

86 nye lavenergiboliger, med gode kvaliteter!

Lavenergiboliger er godt for deg og godt for miljøet. Med lavenergibolig sparer du både strøm og miljø. Og lave strømkostnader er langt fra den eneste fordelen du får i Straumsfjellet Panorama!

Velg mellom 2-, 3-, 4-roms leiligheter Miljøvennlig vannbåren varme – varmepumpe
benytter jordvarme som energikilde til
oppvarming av bolig og tappevann
Mulighet for å kjøpe ekstra parkeringsplass
Velg mellom hele 26 ulike planløsninger Stort flott privat parkområde Egen sportsbod på garasjeplan
på minimum 5 m2
Fra 41 m2 til 129 m2 BRA Privat terrasse/balkong/uteplass Tilgjengelig boenhet
Porttelefon Flere av leilighetstypene har eget gjestetoalett i tillegg til stort helfliset bad Solrikt og fantastisk utsikt
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning Lavenergistandard = bedre inneklima og lavere strømkostnader Garasjeplass og heis

Lyse trivelige boliger med godt inneklima

Boligene oppføres etter de nyeste bygnings­foreskriftene, TEK 10, og vil tilfredsstille kra­vene for lavenergistandard. Dette betyr i praksis mer isolasjon, godt inneklima og lavere strømreg­ning. Det installeres bl.a. balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i leilighetene, som tilfører boligen din ferdig opp­varmet frisk luft. Bygget får også et sentralt varme­anlegg for produksjon av varmt vann til opp­varming og forbruk. Det installeres et jord­varmeanlegg med dype energibrønner og med væske-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen vil i hovedsak dekke byggets energi­behov for romoppvarming med inntil 75 % og varmt forbruksvann med inntil 60 %. Energibrønner er valgt for å få et robust og godt varme­pumpeanlegg med jevn og god drift gjennom hele året.

Samme gode kvaliteter som i trinn 1 og 2
Det er ikke bare de tekniske kvalitetene som er på plass. Her er lyse leilig­heter med store vindusflater og hvite vegger. Flott eikeparkett i alle opp­holds­rom og entré. Det blir også moderne hvit inn­redning på kjøkken og bad fra Sigdal. God, romslig privat uteplass til alle.

Tilvalg
Kunne du tenkt deg en annen parkett på gulv­et eller en kontrastvegg i stuen? Er du tidlig ute får du mulighet å påvirke ­interiørvalgene. Kjøkkenfronte­n finnes i ulike farger, eller ­ønsker du heller en front med et mer klassisk preg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg om alle mulighetene for din leilighet.

Bolig for alle livsfaser

Kunne du tenke deg litt mer plass? Eller ønsker du mindre å ta vare på?

I Straumsfjellet Panorama finnes flere leilig­hetstyper som passer ulike livssituasjoner. Felles for dem alle er at de er arealeffektive og romslige. Trenger du kun ett soverom, eller er dere flere i familien? Ønsker du å ha plass til eget hjemmekontor eller hobbyrom? Her er boliger i ulike størrelser å velge mellom – alt etter hvilket behov du har.

Finn din drømmebolig
I trinn 3 er det hele 86 nye leilig­het­er og hele 26 ulike leilighetstyper! Her er noe for enhver smak. Hva er viktig for deg? Pris? Utsikt? Antall rom? Valgene er mange.